'Real bereikt akkoord met Chelsea over transfer Hazard'

13 mei 2019, 16:48

Er lijkt eindelijk witte rook aanstaande wat betreft de transfer van Eden Hazard naar Real Madrid. De in verval geraakte Spaanse topclub heeft behoefte aan nieuw bloed en zit al lange tijd achter de Belg aan. Nu lijkt er eindelijk sprake van goed nieuws voor Real, aangezien het volgens L'Equipe een akkoord heeft bereikt met Chelsea.

Eerder vandaag liet Hazard al weten dat hij de knoop heeft doorgehakt als het gaat om zijn toekomst. De Belg zei niet wat zijn beslissing is, maar media weten al dat hij naar Real Madrid wil. Volgens L'Equipe krijgt Hazard zijn zin en heeft Real met Chelsea een akkoord bereikt over een transfersom van honderd miljoen euro.

"Ik heb mijn keuze gemaakt, maar het is niet alleen aan mij'', zei de 28-jarige aanvaller na de laatste competitiewedstrijd van Chelsea. Dat het allemaal zolang duurt, vindt de Belg niet prettig. "Ook ik had het liever anders gezien. Maar helaas is dat niet gebeurd. Ik ben nog altijd aan het wachten. Net als jullie aan het wachten zijn en ook de fans nog altijd in het ongewisse blijven. Ik heb mijn beslissing genomen, maar ik heb niet alles in de hand."

Hazard blonk vorig jaar uit op het WK en kan terugkijken op een goed seizoen in Londen. Hij was met zestien goals en vijftien assists de meest waardevolle speler van de complete Premier League. Hazard kan de derde zomeraanwinst worden van Real Madrid, dat eerder al de talenten Éder Militão en Rodrygo aantrok.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen