Officieel: Kuwas verruilt Heracles Almelo voor Al Nasr

Officieel: Kuwas verruilt Heracles Almelo voor Al Nasr

13 mei 2019 – Heracles Almelo-aanvaller Brandley Kuwas stapt na dit seizoen officieel over naar Al Nasr. De club uit Dubai heeft een overeenkomst bereikt met de Eredivisionist en Kuwas tekent een contract voor twee seizoenen bij zijn nieuwe club, met de optie voor nog een jaar. "Brandley heeft deze transfer afgedwongen door zijn spel in de laatste jaren", aldus technisch manager Tim Gilissen. Zelf is Kuwas ook erg blij met zijn contract. "Ik heb het sinds mijn komst naar Heracles Almelo erg naar mijn zin gehad. Daar ben ik de club, de supporters, mijn medespelers en de staf erg dankbaar voor. Na drie mooie seizoenen denk ik dat ik klaar ben voor een nieuw avontuur", laat hij weten op de clubsite. Tot dusver speelde de buitenspeler 103 officiële duels, waarin hij 23 keer scoorde.

In een eerder stadium liet Gilissen al weten dat hij rekening hield met een vertrek van Kuwas, voor wie Heracles Almelo naar verluidt zo'n 2,5 miljoen euro vangt. Gilissen: "We hebben een speler gezien die zich sinds zijn komst naar onze club fantastisch heeft ontwikkeld. Hij heeft zich daarmee in de kijker gespeeld van andere clubs en maakt straks een mooie stap."

Eerder speelde de viervoudig international van Curaçao - die onder Danny Blind zelf even werd genoemd bij het Nederlands elftal - voor Excelsior en FC Volendam. Al Nasr staat momenteel op de negende plaats in de VAE Liga. 

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 27 mei 2019

  2. zondag 26 mei 2019

  3. zaterdag 25 mei 2019