Mlapa ziet overgang zitten en hoopt dat VVV aan hem verdient

13 mei 2019, 13:42

Peniel Mlapa zette zichzelf zondag andermaal in de etalage door een hattrick te maken tegen PEC Zwolle. Daarmee bracht de van Dynamo Dresden gehuurde spits zijn seizoensaantal naar vijftien doelpunten. VVV-Venlo heeft de optie om de spits definitief over te nemen en zou hem vervolgens - met winst - kunnen verkopen.

Zo'n constructie ziet Mlapa wel zitten. "Op dit moment speelt er niets concreets, maar dat kan zomaar veranderen. Op zich is een verlengd verblijf bij VVV ook nog een optie voor mij als de club mij koopt, maar ik kan me ook voorstellen dat de club graag een transferbedrag aan mij wil verdienen. Dat gun ik de club ook", zegt de spits tegen De Limburger.

Mlapa is VVV dankbaar. "Ik ben door VVV opgepikt op een moeilijk moment in mijn loopbaan. Ik zat bij Dresden op dood spoor", stelt hij. "Bij VVV ben ik opgeleefd. Ik speelde steevast als ik fit was en heb veel gescoord. Dat is heerlijk voor een spits. Als VVV mij door kan verkopen is dat voor mij en voor de club een goede zaak. Beide partijen profiteren dan, dat is ook voetbal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen