Spoorboekje: beslissingen vallen in eerste ronde play-offs

Spoorboekje: beslissingen vallen in eerste ronde play-offs

14 mei 2019 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 14 mei.
Wedstrijden

RKC Waalwijk - NEC Nijmegen (18.30)
In Nijmegen hoopt men dat het seizoen vanavond nog niet eindigt. Dat zou namelijk betekenen dat NEC in de eerste play-offronde is gestrand. De Nijmegenaren hebben na de heenwedstrijd echter goede papieren om zich te plaatsen voor de halve finale van de play-offs. In De Goffert won NEC met 2-0 van RKC, waardoor de ploeg van interim-trainer Ron de Groot de klus in Waalwijk kan klaren.

Almere City - SC Cambuur (20.45 uur)
Na de 2-2 in Leeuwarden kan het bij Almere City - SC Cambuur nog alle kanten op. De club uit Flevoland is na het heenduel licht favoriet, maar de Leeuwarders zullen alles in het werk stellen om het seizoen niet als een nachtkaars te laten uitgaan. Wordt dit de laatste wedstrijd van Rene Hake als trainer van Cambuur, of zien we de Friezen straks terug in de halve finale?

West Bromwich Albion - Aston Villa (21.00 uur)
Aston Villa terug in de Premier League? Het zou zomaar kunnen. De club uit Birmingham staat in de halve finale van de play-offs om promotie en heeft de heenwedstrijd tegen West Bromwich Albion met 2-1 gewonnen. Zodoende staat het team van Anwar El Ghazi al met één been in de eindstrijd, waarin Derby County of Leeds United de tegenstander zal zijn. Op The Hawthorns wordt vanavond de return gespeeld.

Voetbal op tv

18.30 uur: RKC Waalwijk - NEC Nijmegen, FOX Sports 1, live verslag van het play-offduel
20.45 uur: Almere City - SC Cambuur, FOX Sports 1, live verslag van het play-offduel
21.00 uur: West Bromwich Albion - Aston Villa, Ziggo Select, live verslag van de play-offwedstrijd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 27 mei 2019

  2. zondag 26 mei 2019