Bosz gelooft nog in plek 4: "Maar begint met dat we zelf winnen"

13 mei 2019, 10:21

Peter Bosz heeft er nog altijd vertrouwen in dat Bayer Leverkusen zich plaatst voor de Champions League, al heeft het dat niet meer helemaal in eigen hand. Omdat het doelsaldo minder is dan Borussia Mönchengladbach, is Bosz deels afhankelijk en dat had niet gehoeven. Als de ploeg had gewonnen van Schalke 04 afgelopen weekend, was het nu héél dichtbij. Bosz: "Na afloop was iedereen heel erg teleurgesteld, met name in onszelf."

Dat zei de coach tegenover De Telegraaf over het 1-1 gelijkspel. "Maar ik heb de jongens er wel even aan herinnerd, dat we Europa League-voetbal hebben gehaald. Dat was de doelstelling, toen ik de winterstop kwam. Maar als je zo dichtbij bent wil je ook de Champions League halen. En dat kan nog steeds." Nummer vier Borussia Mönchengladbach speelt namelijk tegen Borussia Dortmund en Eintracht Frankfurt - de andere concurrent - treft Bayern München op de slotdag. Die ploegen zijn nog volop in de Duitse titelstrijd. Bayer treft zelf Hertha BSC nog.

"Als de resultaten in die wedstrijden positief uitvallen voor ons, kunnen we het nog altijd halen, maar het begint ermee dat we zelf moeten winnen van Hertha BSC", weet Bosz die denkt dat toptalent Tim Havertz ook in de zomer behouden blijft. "Van Julian Brandt weet je het niet, want die heeft een clausule."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen