Vormer en Denswil trots na comeback Club Brugge in titelstrijd

13 mei 2019, 09:52

Club Brugge mag weer hopen op de Belgische titel. Ondanks een razendsnelle 0-1 achterstand, won de ploeg van aanvoerder Ruud Vormer zondagavond in eigen huis van RC Genk, waardoor het nog spannend blijft bovenin. "Bij deze wil ik onze fantastische supporters bedanken voor de manier waarop ze ons voor de wedstrijd, na onze 0-1 achterstand en voor de rest van de partij zijn blijven steunen", aldus de middenvelder.

Een kwartier na de pauze zette trainer Ivan Leko de boel om, waarna de thuisploeg na een 3-1 voorsprong uitliep. "Zodra het 1-1 werd, voelden we onmiddellijk dat we nog konden winnen en zo geschiedde dus ook", zei Vormer, die blij was met alle steun van de supporters. "Nu nog twee keer vlammen en dan zien we wel."

Verdediger Stefano Denswil vond dat Club Brugge ook voor de rust beter was. "De coach was in de pauze ook tevreden over het spel in de eerste helft. We hadden niks weggegeven, dan is het wel zuur dat je achterstaat na 45 minuten. Hij heeft ons opgepept en gezegd dat we door moesten blijven gaan", aldus Denswil. "Ik las dat Genk hier met champagne heen ging, die mogen ze nu terugbrengen voor mijn part."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen