Dumfries: "Waren niet meer het PSV van de eerste seizoenshelft"

13 mei 2019, 08:51

Hoewel het nog niet helemaal officieel is, beseft Denzel Dumfries dat PSV de landstitel moet laten aan Ajax. De rechtsback spreekt van 'een harde klap', maar is tegelijkertijd ook trots op wat de Eindhovenaren deze jaargang gepresteerd hebben. "Ik ga met opgeheven hoofd verder, al is dat nu natuurlijk heel zwaar", zegt hij.

In zijn eerste seizoen in dienst van PSV was Dumfries dicht bij de titel. "De eerste seizoenshelft waren wij heer en meester in de competitie", stelt de rappe rechtsachter tegen het Eindhovens Dagblad. "Na de winterstop hebben we het in bepaalde duels laten liggen, we waren niet meer het PSV van de eerste seizoenshelft."

Net als Dumfries baalt Donyell Malen enorm van het mislopen van de titel. PSV verloor zondag bij AZ (1-0) waardoor de Eindhovenaren alleen in theorie Ajax nog kunnen passeren. Malen weet niet of PSV in Alkmaar last had van titelstress. "Misschien. Maar ik denk dat we genoeg spelers in ons team hebben, die dit al vaak genoeg mee hebben gemaakt", aldus de aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen