Hazard heeft beslissing over zijn toekomst genomen

Hazard heeft beslissing over zijn toekomst genomen

13 mei 2019 – Eden Hazard heeft de knoop over zijn toekomst doorgehakt. Hoewel hij het niet met zoveel woorden zegt, lijkt de Belgische aanvaller van Chelsea naar Real Madrid te willen verkassen. Het is echter nog maar de vraag of de Londense club zijn sterspeler laat gaan.De 28-jarige Hazard speelde zondag tegen Leicester City mogelijk zijn laatste wedstrijd op Engelse bodem. Na de bloedeloze remise verschafte de Belg enige duidelijkheid over zijn toekomst. "Ik heb mijn beslissing genomen en er is niets wat me nog op andere gedachten kan brengen", luidt de niet te misverstane boodschap van de Belg.

Al geruime tijd wordt Hazard in verband gebracht met een overgang naar Real Madrid, maar de Koninklijke lijkt nog geen overstemming over de transfersom te hebben bereikt met Chelsea. Daardoor weet de Belg nog niet waar hij aan toe is. "Ik had het liever anders gezien, maar het is niet anders. Mijn beslissing heb ik genomen, maar ik heb niet alles in eigen hand", zegt hij in Engelse media.

Chelsea weet wat Hazard wil. "Ik heb de club een aantal weken geleden nogmaals gezegd wat ik wil. Zelfs een plek bij de top vier brengt me niet op andere gedachten. Mijn besluit staat vast."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 20 augustus 2019

  2. maandag 19 augustus 2019