Gisteren gemist: succes voor De Boer, Kluivert en Memphis

13 mei 2019, 00:30   Bijgewerkt: 12 mei 2019, 23:40

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 12 mei.

Van Persie neemt met goed gevoel afscheid: "Ik heb genoten"

De imposante carrière van Robin van Persie (35) is definitief ten einde. Zondag speelde de aanvaller zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord, tijdens het met 0-2 verloren duel met ADO Den Haag. Hij bedankte de fans na de wedstrijd in zijn speech.

Van Dijk grijpt met Liverpool naast titel: "We kunnen trots zijn"

Hoewel Liverpool zondag definitief naast de landstitel greep, overheerst er trots bij Virgil van Dijk. De Champions League-finalist won zelf van Wolverhampton Wanderers (2-0), maar zag Manchester City zegevieren bij Brighton & Hove Albion (1-4).

Oranje Onder-17 verslaat België en gaat naar halve finale EK

Knap werk van Oranje Onder-17 op het EK in Ierland. De ploeg van Peter van der Veen heeft zich zondag verzekerd van een plaats bij de laatste vier, door met 3-0 te winnen van België in de kwartfinales.

Kluivert rekent met AS Roma af met kampioen Juventus

AS Roma heeft zondag een knappe en belangrijke overwinning geboekt op kampioen Juventus. De hoofdstedelingen waren op eigen veld met 2-0 te sterk voor de kampioen, met dank aan twee late goals.

Wéér succes voor De Boer, die vierde zege op rij boekt

De start van Frank de Boer in de MLS was zeer matig te noemen, maar inmiddels heeft de Nederlandse trainer het goed op de rit in de Verenigde Staten. Zondag boekte de oefenmeester alweer zijn vierde zege op rij met Atlanta United. Orlando City werd met 1-0 opzij gezet.

Lyon imponeert en slaat op goed moment toe in Ligue 1

De strijd om de Champions League-tickets in de Ligue 1 is nog altijd niet gestreden. Olympique Lyon heeft zichzelf zondag een uitstekende dienst bewezen door met 0-3 te winnen bij Olympique Marseille.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen