FC Porto wint simpel en voert druk op Benfica verder op

12 mei 2019, 20:24

FC Porto geeft zich nog niet gewonnen in de strijd om de Portugese titel. Dankzij een 0-4 overwinning op Nacional gaat de ploeg van trainer Sergio Conceicao weer aan kop in de Primeira Liga. Concurrent Benfica, dat nu één punt minder heeft, komt later op de zondag in actie tegen Rio Ave.

Op Madeira kende Porto weinig moeite met Nacional, dat volgend seizoen niet meer op het hoogste Portugese niveau uitkomt. De Portugese grootmacht stond al na een halfuur met 0-2 voor door doelpunten van Alex Telles en Oliver Torres. In de tweede helft besliste Jesús Corona (ex-FC Twente) het duel door het derde doelpunt van Porto voor zijn rekening te nemen. Moussa Marega maakte er vlak voor tijd nog 0-4 van.

Bij Porto hoopt men nu dat Benfica zondagavond een misstap begaat tegen Rio Ave. Gebeurt dat niet, dan gaat de club uit Lissabon weer aan de leiding. Op de laatste speeldag neemt Porto het op tegen het Sporting Portugal van trainer Marcel Keizer en spits Bas Dost. Benfica speelt dan tegen Santa Clara.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen