Robben wil het liefst nog vier à vijf jaar blijven voetballen

12 mei 2019, 19:38

Mits blessureleed hem bespaard blijft, wil Arjen Robben (35) nog vier à vijf jaar voetballen. De Groninger, die na dit seizoen vertrekt bij Bayern Müchen, moet nog een besluit nemen over zijn toekomst. Na maanden blessureleed maakte hij vorige week zijn rentree.

"Eigenlijk wil ik graag blijven spelen. Maar ik wil niet weer vijf maanden met een blessure rond lopen", laat Robben weten aan Kicker. "Ik kan nog wel vier of vijf jaar voetballen, maar de andere kant van het verhaal zijn mijn blessures."

Sinds in december bekend werd dat Robben vertrekt bij Bayern, kwam hij tot vorige week niet meer in actie voor Der Rekordmeister. Verschillend blessureleed speelde hem parten. "Soms was ik wanhopig, maar dat is niet meer dan normaal. Twee of drie keer stond ik voor mijn rentree, maar ging het steeds weer niet door vanwege een terugslag. Dat maakte het een moeilijke tijd."

Wat Robben volgend seizoen doet, blijft onduidelijk. "Ik ben gewend om jaarlijks om titels te spelen. Voor mijzelf weet ik niet ik voor een club kan spelen die speelt om de zesde tot achtste plaats. Er zijn zoveel opties. In Europa, maar ook daarbuiten. Alles heeft voor- en nadelen. Uiteindelijk moet ik met de volle overtuiging achter mijn keuze staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen