Nijland zwaait af: "Hier staat een apetrotse directeur"

12 mei 2019, 18:40   Bijgewerkt: 12 mei 2019, 18:51

Het zit erop voor Hans Nijland. Na 23 jaar neemt de algemeen directeur afscheid van FC Groningen. De beleidsbepaler is trots op wat hij heeft neergezet in Groningen, zo zei hij na de 3-0 overwinning op Fortuna Sittard tijdens de laatste thuiswedstrijd van het seizoen.

Nijland is trots op wat hij met Groningen allemaal heeft bereikt. "Ik neem afscheid met een goed gevoel. Het is mooi geweest, het is goed zo. Wat we met elkaar hebben meegemaakt. Dat hebben we met elkaar gedaan en daar ben ik enorm trots op", zei Nijland na de wedstrijd volgens RTV Noord. "Dank dank wat jullie ook voor persoonlijk allemaal voor mij betekend hebben. Natuurlijk was er wel eens kritiek, maar dat hoort er allemaal bij. Ik wens de nieuwe directie heel veel succes en zij verdienen dezelfde steun als die ik van jullie heb gehad. Met veel plezier volg ik de prestaties volgend seizoen, met een biertje en een balletje gehakt in de rust."

Nijland sloot af met trotse woorden en zei dat hij trots is op iedereen bij Groningen. "Hier staat een apetrotse directeur van de mooiste club van Nederland."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen