Ten Hag twijfelde niet over Huntelaar en vreest voor Neres

12 mei 2019, 14:34

Erik ten Hag kiest ervoor om tegen FC Utrecht met Klaas-Jan Huntelaar als diepste aanvaller te starten. De trainer geeft in aanloop naar het duel in de Johan Cruijff ArenA aan dat hij niet heeft getwijfeld tussen de ervaren spits en Kasper Dolberg, die tegen Tottenham Hotspur nog startte. Verder vreest Ten Hag dat David Neres, die tegen Utrecht ontbreekt, ook de laatste wedstrijd tegen De Graafschap mist.

"Klaas zit er heel goed op", zegt Ten Hag in gesprek met FOX Sports. "We spelen nu op de helft van de tegenstander. Afgelopen woensdag koos ik voor Dolberg omdat ik verwachtte dat Spurs ons terug zou dringen. En dat er ruimtes achter hun centrum zou vallen", legt Ten Hag, uit, die op het middenveld Noussair Mazraoui de voorkeur geeft boven Lasse Schöne.

Neres is niet ongeschonden uit het duel met de Spurs gekomen en mist vanwege een blessure tegen Utrecht. "Hij is te zeer geblesseerd om op de bank te zitten of om te spelen. We werken er met man en macht aan om hem woensdag mee te laten doen. Hij wil er dolgraag bij zijn en is een heel belangrijke speler voor ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen