Guardiola heeft geen last van zenuwen voor kampioenswedstrijd

Guardiola heeft geen last van zenuwen voor kampioenswedstrijd

11 mei 2019 – Pep Guardiola heeft naar eigen zeggen geen last van zenuwen in aanloop naar de kampioenswedstrijd van Manchester City. The Citizens nemen het zondagmiddag op tegen Brighton & Hove Albion. Wint de club uit Manchester, dan is de titel binnen."Ik heb helemaal geen last van zenuwen. Ik was zenuwachtig voor de wedstrijd tegen Liverpool, toen we zeven punten achter stonden. Ik zei: als we deze wedstrijd verliezen, dan wordt het wel heel lastig. Maar nu? Nee, helemaal niet. Ik zal slapen als een baby. Het is een droom, een privelege", aldus Guardiola op de persconferentie een dag voor het kampioensduel.

De Spanjaard zegt zijn spelers niet te hoeven motiveren voor het duel met Brighton. "De spelers willen de Premier League winnen, dat heb ik tijdens de trainingssessies gezien. We weten dat het nog kan misgaan. Voetbal is immers onvoorspelbaar, dat hebben we ook in de kwartfinale van de Champions League gezien. Maar dat maakt de sport ook geweldig."

Laat City op bezoek bij Brighton & Hove Albion punten liggen, dan kan Liverpool er met de titel vandoor gaan. Dan moeten The Reds zelf wel winnen van Wolverhampton Wanderers.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 20 augustus 2019

  2. maandag 19 augustus 2019