Mols denkt dat td-functie bij Feyenoord niet heel populair is

11 mei 2019, 21:23

Michael Mols denkt dat maar weinig mensen als technisch directeur van Feyenoord durven in te stappen. De Rotterdammers hebben sinds de aankondiging van het vertrek van Martin van Geel nog geen opvolger gepresenteerd. Om meerdere redenen denkt Mols dat de functie niet heel populair is.

"Die mensen kennen het verwachtingspatroon bij Feyenoord maar ook de middelen die ze dan hebben. Ga er maar aan staan", zegt Mols tegen RTV Rijnmond. "Het verwachtingspatroon van de supporters is gezien de financiële situatie iets te hoog. Dan heeft Van Bronckhorst er wat mij betreft het maximale uitgehaald. Als je het vergelijkt met Ajax en PSV dan is het heel moeilijk om daartegenaan te boksen."

Naast Van Geel zwaaien ook Giovanni van Bronckhorst en Robin van Persie komende zomer af bij Feyenoord. Zij nemen zondag afscheid in De Kuip afscheid van de Rotterdamse aanhang. "Het is dat ik voor De Telegraaf naar Vitesse - De Graafschap moet. Maar het liefst had ik in De Kuip gezeten", zegt Mols. "Ik had graag bij de laatste wedstrijd van Robin van Persie en Giovanni van Bronckhorst willen zijn in De Kuip. Beiden hebben veel betekend voor de club. Dat laten de supporters altijd wel zien en merken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen