Bayern nog geen kampioen, maar Kovac is niet ontevreden

11 mei 2019, 20:21

Bayern München slaagde er zaterdag niet in om de landstitel veilig te stellen. Der Rekordmeister speelde sterk tegen RB Leipzig, maar kwam niet verder dan een bloedeloze remise. Daardoor valt de beslissing in de Duitse titelstrijd pas op de laatste speeldag. Niko Kovac maakt zich op voor een aantrekkelijke ontknoping.

De trainer van Bayern München is ondanks het gelijkspel niet ontevreden over het optreden van zijn team. "Ik moet mijn team een compliment maken. Vanaf de twintigste minuut hebben we het heel goed gedaan. We waren overduidelijk het dominante team, hadden alles onder controle en gaven niets weg. We schakelden hun aanvallers uit en creëerden zelf kansen. Jammer genoeg hebben we onszelf niet kunnen belonen, maar dat bewaren we voor volgende week", aldus Kovac via de clubkanalen.

Op de laatste speeldag heeft Bayern München aan een punt genoeg om nummer twee Borussia Dortmund onder zich te houden. De Duitse topclub neemt het over een week op tegen Eintracht Frankfurt. "We spelen op de slotdag een wedstrijd die we jaren, zelfs decennialang niet hebben gehad. Ik ben ervan overtuigd dat onze supporters in de juiste stemming naar het stadion komen en de passie en wil om te winnen overbrengen op de spelers."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen