El Jebli gelooft erin: "Gaan de supporters verwennen"

11 mei 2019, 14:15

De Graafschap kan nog rechtstreeks in de Eredivisie blijven, maar heeft daarvoor wel een wonder nodig. De achterstand op FC Emmen bedraagt drie punten met nog twee duels te gaan. Youssef El Jebli vindt dat zijn team zondag tegen Vitesse (uit) vol voor de zege moet gaan.

"We moeten vertrouwen hebben aan de bal", zegt de spelmaker tegen Omroep Gelderland. "Hoop moet je altijd houden, ook al is de kans op rechtstreekse handhaving klein. We gaan gewoon volle bak voor de winst. Op de juiste momenten druk zetten, zodat zij keuzes moeten maken en de lange bal hanteren. Van daaruit moeten wij de duels winnen en door voetballen. Spitsen inspelen en zorgen dat we op het middenveld diepgang hebben."

El Jebli weet dat er zondag duizend fans van De Graafschap meereizen naar Arnhem. "Die willen wij verwennen en na afloop hopelijk een feestje met ze vieren. Daar doe je het ook voor als speler. Wij weten hoe de fans erover denken. Ze willen ook dat wij er vol op gaan klappen. Het zegt genoeg dat er zoveel mensen meegaan."

De Graafschap speelt zondag dus uit tegen Vitesse en speelt op de laatste speeldag thuis tegen Ajax.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen