Boze Peters krabbelt terug: "Ik zei niet wat ik bedoelde"

Boze Peters krabbelt terug: "Ik zei niet wat ik bedoelde"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

11 mei 2019 – Een kleine week na de verloren bekerfinale tegen Ajax zijn de kruitdampen enigszins opgetrokken bij Willem II. Aanvoerder Jordens Peters was vorige week witheet door zijn wissel in de tweede helft en liet dat in woord en gebaar blijken. Daar is hij inmiddels absoluut niet trots op.

Peters kon zijn frustraties niet meer inhouden en raakte door zijn boze reactie zijn aanvoerdersband kwijt. "Normaal ben ik daar wel sterk in. Maar door mijn emoties slaagde ik er deze keer niet in om mijn gedachten juist te verwoorden. Ik zei niet wat ik bedoelde", blikt hij terug bij het Brabants Dagblad. Peters gaf in de media aan dat hij als aanvoerder niet gewisseld mocht worden, maar bedoelde dat niet direct zo. "En natuurlijk mag een aanvoerder gewisseld worden. Daartoe heeft een trainer altijd het recht, het gaat om het teambelang."

Peters heeft allerminst zin in een conflict met Willem II. "Je gaat elkaars standpunten ook steeds beter begrijpen", zegt Peters. "Willem II is het belangrijkste. Bij al mijn acties in het verleden heb ik het clubbelang altijd op nummer één gezet. Veel gedoe over die aanvoerdersband gaat ons niks extra's brengen. Het moet over de club gaan. Willem II staat voor twee belangrijke duels om de play-offs te halen. Daar moet alle aandacht zich nu op richten."

Reacties

gerelateerd