PSV'er Malen rekent op contractverlenging in Eindhoven

11 mei 2019, 08:35

Donyell Malen verwacht zijn contract bij PSV te verlengen. Zijn huidige verbintenis loopt na volgend seizoen af. De club en de aanvaller zijn al een tijd met elkaar in gesprek. "Ik maak me er niet druk over en heb er gewoon geen haast mee", zegt Malen.

"We zijn ermee bezig en het gaat de goede kant op. Maar ik heb geen andere intenties, hoor. Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij PSV. Het komt wel goed", aldus de aanvaller in De Telegraaf. Malen is inmiddels bezig aan zijn tweede seizoen nadat PSV hem in 2017 overnam van Arsenal. "Dat ik bij Arsenal ben weggestuurd is dus zeker niet waar. Ik had nog een contract voor een jaar en Arsenal wilde dat zelfs nog verlengen. Ik voetbal niet voor het geld. Dat heb ik nooit gedaan. Anders was ik ook niet weggegaan uit Engeland."

Malen moest het dit seizoen doen met voornamelijk invalbeurten, als is hij de laatste wedstrijden basisspeler. Volgend seizoen ligt ook een basisplek in het verschiet, mochten Steven Bergwijn en/of Hirving Lozano vertrekken. "Talenten krijgen echt een kans hier. Dat doet PSV erg goed. Ik heb het ook nooit gezien als een stap terug. Het maakt mij niet uit hoe andere mensen dat zien. Ik bewandel mijn eigen weg."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen