Liverpool heeft Salah en Robertson fit voor 'finale', Firmino niet

10 mei 2019, 23:53

Jurgen Klopp kan voor de seizoensfinale in de Premier League vermoedelijk weer beschikken over topscorer Mohamed Salah. De aanvaller ontbrak bij The Reds nog bij de bijzondere wederopstanding van Liverpool tegen FC Barcelona, maar is voor het treffen met Wolverhampton Wanderers tijdig hersteld. Dat geldt niet voor Roberto Firmino.

Dat laat de coach weten op de clubsite. Over de inzetbaarheid van Salah - die naast de Engelse titel ook nog strijdt voor de topscorerstrofee in de Premier League - was Klopp 'hoopvol'. Hetzelfde zei hij over Andy Robertson en Jordan Henderson, die aan het duel met de Catalanen pijntjes overhielden. Robertson kreeg een tik op zijn enkel van Luis Suárez en moest in de rust worden gewisseld.

"Het is maar pijn", zei Klopp lachend over de blessures. "Helaas Roberto heeft echt dusdanige pijn dat hij niet kan spelen. Mohamed ziet er goed uit en kon het feestje ook meevieren na de Champions League." Bovendien deed Salah vrijdag voor het eerst mee aan de training. Firmino nog niet, maar hij is voor de Champions League-finale wel tijdig fit, liet Klopp al voorzichtig doorschemeren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen