Verlies Saint-Étienne goed nieuws voor Memphis en Tete bij Lyon

10 mei 2019, 22:54   Bijgewerkt: 11 mei 2019, 12:24

Memphis Depay (foto) en Kenny Tete hebben vrijdagavond gezien hoe concurrent Saint-Étienne een zeer pijnlijke nederlaag heeft geleden in de Ligue 1. In eigen huis werd er verloren van Montpellier, dat direct na een rode kaart voor de thuisploeg toesloeg via Gaëtan Laborde (0-1).

De enige treffer, hard raak geschoten in de verre hoek na ruim een uur voetballen, was niet alleen ook het openingsdoelpunt, hij kwam ook nog eens op een zeer belangrijk moment. Rémy Cabella was net daarvoor met zijn tweede gele en dus rode kaart van het veld gestuurd bij de thuisploeg. Montpellier stond echter al met een man minder, nadat Daniel Congré met direct rood even daarvoor was weggestuurd. Hij maakte een keiharde tackle op Arnaud Nordin en werd weggestuurd, maar Saint-Étienne profiteerde niet en stond tien minuten later ook met tien op het veld.

De zege van Montpellier is knap, aangezien Saint-Étienne in zeer grootse vorm verkeerde en de laatste weken niet meer verloor. Omdat het nu wel onderuit ging, kan het Olympique Lyon van Memphis en Tete op een voorsprong van vier punten komen voor een Champions League-ticket. Dan moet het wel zien te winnen van Olympique Marseille.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen