NEC-coach De Groot realistisch: "Het is nog lang niet gespeeld"

10 mei 2019, 21:50

NEC-trainer Ron de Groot predikte na de 2-0 overwinning van zijn elftal op RKC Waalwijk in de eerste ronde van de play-offs vooral realisme. De coach zag dat de overwinning weliswaar terecht was, maar weet ook dat het nog zeker niet gedaan is. "Het had ook zomaar eens 2-2 kunnen staan", wist de ervaren trainer na het duel namelijk.

Dat zei hij tegenover Omroep Gelderland en dus drukte hij zijn ploeg op het hart dat het nog lang niet gespeeld was, al is de uitgangspositie en het spel van NEC wel goed. "Want aan de andere kant kunnen wij er aan het eind ook zomaar 3 à 4-0 van maken. Ik heb in de kleedkamer gezegd dat ik vooral de 'nul' heel belangrijk vond. Wij scoren namelijk over het algemeen wel. Maar het is nog lang niet gespeeld."

Verder had de oefenmeester mooie woorden over voor de supporters van NEC, die vol achter de ploeg stonden. "Ze begonnen al met de warming-up. Zestig man in hetzelfde pakje. Ik had geen idee wat het betekende, het was ook een verrassing voor mij", zei De Groot, die ook nog een tijdje werd toegezongen. "Leuk dat ze dat doen hè. Dat is beter dan dat ze je uitjoelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen