'Ajax wil komst Martinez snel officieel bekend maken'

'Ajax wil komst Martinez snel officieel bekend maken'

10 mei 2019 – Ajax is heel dichtbij het aantrekken van Lisandro Martínez. De linksback die ook als centrale verdediger uit de voeten kan komt over van Defensa y Justicia en zal spoedig tekenen in Amsterdam. Dat meldt niet alleen Voetbal International, maar ook het Argentijnse TyC Sports. Hij zou volgens het laatste medium hard op weg zijn naar een Europese competitie.En volgens VI is dat Ajax én wordt hij binnenkort zelfs al gepresenteerd als vierde aanwinst van komende zomer, na Razvan Marin (Standard Luik), Kik Pierie (SC Heerenveen) en Kjell Scherpen (FC Emmen). Eerder werd er al een transferbedrag van zo'n zeven miljoen euro genoemd en dat is volgens VI inderdaad het bedrag dat er betaald gaat worden.

Met Defensa y Justicia verraste hij dit seizoen door de tweede plaats in Argentinië in te nemen, direct achter kampioen Racing Club. Martinez had met 25 duels, waarin hij tweemaal scoorde en drie assists gaf, een flink aandeel in het succes. Hij wordt gezien als een van de grote verrassingen dit jaar.

Martinez wordt in eigen land gezien als de betere versie van linksback Nicolas Tagliafico: hoewel de Argentijn besloot om nog een jaar bij Ajax te blijven, blijft Ajax werk maken van Martinez. Hij zou eerst een jaar kunnen wennen in Nederland, voordat hij de opvolger wordt van Tagliafico.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 27 mei 2019

  2. zondag 26 mei 2019

  3. zaterdag 25 mei 2019