VVV verlengt met Dekker en Van Crooij, Steijn weet het nog niet

10 mei 2019, 16:47

VVV-Venlo heeft de contracten van Tristan Dekker (21) en Delano van Crooij (27) verlengd. De rechtsback staat daardoor onder contract tot en met 2021, terwijl de reservekeeper zelfs tot 2023 aanblijft in Limburg. Goed nieuws voor trainer Maurice Steijn in aanloop naar het voor hem pikante duel met PEC Zwolle.

Toch doet het de oefenmeester weinig dat hij tegen PEC speelt, de club die belangstelling heeft getoond voor Steijn. "Voor mij is het toch echt niks bijzonders. En er staat ook geen druk op, in zoverre dat er geen beslissingen zullen vallen", verzekert de coach. "Beide ploegen zijn veilig en spelen alleen nog maar om de plaats op de ranglijst. Ik heb ook niet overwogen om niet op de bank te gaan zitten en de coaching aan een ander over te laten."

En dus wordt het vooral zaak om het seizoen goed af te sluiten met VVV-Venlo. Steijn kijkt er na een lange rustperiode flink naar uit. "Er is in elk geval scherp getraind en de jongens hebben er zin in. En buiten Jerold Promes is iedereen fit, dus we gaan er een mooie pot voetbal van maken."

Lees ook: 'Steijn neemt aanbod Zwolle in beraad na positief gesprek'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen