Twee finales voor FC Emmen: "Hoef de groep niet op te laden"

10 mei 2019, 16:37

FC Emmen is heel dicht bij handhaving, maar moet de laatste stap nog wel even zetten. De promovendus gaat de laatste twee speelrondes in met een voorsprong van twee punten op De Graafschap en Dick Lukkien hoopt zondag tegen Willem II al goede zaken te doen.

Lukken vraagt zich af hoe zijn ploeg er op staat komende zondag in Tilburg. "Het is verre van ideaal, zo'n lange onderbreking. Maar ik hoef de groep niet op te laden, dat gaat vanzelf. Met name de laatste dagen", zegt de trainer op de website van de club. "Ik voel gezonde spanning, we gaan nu echt de finale van de competitie in. Maar dat vind ik juist heel erg leuk. We staan er goed voor en we kunnen onszelf nu belonen."

Het is nog maar de vraag of aanvoerder Anco Jansen zondag minuten kan maken. "Het wordt kort dag, maar ik sluit het niet uit", zegt Lukkien over zijn sterkhouder. "We zijn bereid het risico te nemen, maar het moet wel verantwoord zijn. Beide wedstrijden gaat niet lukken, dus dan is de eerstvolgende wedstrijd de belangrijkste. Mits hij fit genoeg is."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen