Heerenveen-coach Jansen: "Hebben genoeg om voor te knokken"

10 mei 2019, 17:14

Voor sc Heerenveen is het nagenoeg onmogelijk om de play-offs om Europees voetbal te bereiken. Daarvoor moet het zelf de laatste twee duels winnen en moet Willem II twee keer verliezen. Daarnaast is het ook nog afhankelijk van de resultaten van FC Groningen en ADO Den Haag. Johnny Jansen beseft dat de kans klein is, maar wil toch het maximale halen.

Zondag tegen NAC Breda wil Jansen de drie punten pakken en het publiek in het Abe Lenstra Stadion verwennen. "Wij willen het publiek een goed gevoel geven. Onszelf natuurlijk ook. En bovendien gaat de ranking van de Eredivisie om heel veel geld. We hebben dus genoeg om voor te knokken", zegt de interim-trainer tegen de Leeuwarder Courant.

NAC staat laatste en heeft een wonder nodig. "Ik verwacht niet dat ze bij ons vol op de aanval spelen", stelt Jansen. "Ik denk dat NAC vanuit een gesloten organisatie gaat voetballen en dat ze hopen om vanuit de counter toe te slaan. Als wij heel snel de 1-0 maken, dan moeten zij komen en kan een leuke wedstrijd ontstaan. Wij gaan zelf de stijl die we de laatste wedstrijden hanteerden doorzetten: aanvallen."

Bij Heerenveen is Jizz Hornkamp door blessureleed een twijfelgeval.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen