Willem II in een-na-laatste speelronde zonder Wellenreuther

10 mei 2019, 15:10

Willem II moet het komende zondag tegen FC Emmen stellen zonder doelman Timon Wellenreuther. De Duitse doelman ondervindt na de finale van de KNVB Beker tegen Ajax (0-4) weer last van zijn heupblessure. Daardoor zal Michael Woud in de een-na-laatste speelronde weer onder de lat staan.

Op de persconferentie in aanloop naar het duel van zondag ging het uiteraard nog even over de bekerfinale, die voor Willem II in een teleurstelling uitmondde. "Tot die twee snelle doelpunten van Ajax deden we goed mee. Maar daarna werd het voor ons erg moeilijk om terug te komen in de wedstrijd. We hebben de paar kansen die we kregen niet benut en moesten ons meerdere erkennen in Ajax", aldus Koster.

Als Willem II het bekertoernooi had gewonnen, had het een ticket voor Europees voetbal verdiend. Via de play-offs kunnen de Tilburgers alsnog de play-offs in. Dan moeten zij de achtste plaats wel zien te behouden. "Daarom moest de knop snel om. Met twee wedstrijden in vier dagen hebben we een belangrijke week voor de boeg", vervolgt Koster, die weet dat Willem II een getergd FC Emmen treft. "Dat wordt vanwege verschillende belangen een interessante pot. Zij hebben de punten ook nodig. Emmen zal het ons allesbehalve gemakkelijk maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen