Henk de Jong geeft niet op: "Vol voor laatste kans gaan"

10 mei 2019, 14:26

Het gaat een zeer moeilijke opgave worden voor De Graafschap om de play-offs te ontlopen. De nummer zestien van de Eredivisie heeft twee duels voor het einde een achterstand van drie punten op FC Emmen. Trainer Henk de Jong gaat er vol voor.

De coach speelt met zijn ploeg dit weekend uit tegen Vitesse en strijdt daarna thuis tegen Ajax. Emmen neemt het nog op tegen Willem II (uit) en FC Groningen (thuis). "Het is onze laatste kans, daar moeten we vol voor gaan'', zegt de trainer van De Graafschap tegen De Gelderlander. "Wij moeten naar onszelf kijken."

De Graafschap doet het de laatste tijd goed in uitduels, weet De Jong. We houden ons vast aan de wedstrijden bij Heerenveen en PEC (twee keer 0-3 zege). De rustperiode heeft De Graafschap goed gedaan, zag De Jong. Hij kan zondag weer een beroep doen op Charlison Benschop en Stef Nijland is terug van een hamstringblessure. "We hebben de tijd gehad om te herstellen van alle pijntjes en ons klaar te stomen voor de beslissende fase van het seizoen. We moeten er klaar voor zijn."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen