Willem II
1 – 1
FC Emmen
Heracles Almelo
0 – 0
Vitesse

Stam gunt Boer basisplek in laatste thuisduel PEC Zwolle

Stam gunt Boer basisplek in laatste thuisduel PEC Zwolle

10 mei 2019 – Diederik Boer krijgt zondag een waardig afscheid bij PEC Zwolle. In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen zal de stoppende doelman onder de lat staan, ondanks dat Mickey van der Hart weer fit is. De aanhang van de Zwolse club zegt tegen VVV-Venlo ook gedag tegen Jaap Stam, die naar Feyenoord vertrekt.



Stam kent zijn plek en zal niet de aandacht op zich eisen. "Ik denk niet dat ik hier de belangrijkste persoon ben zondag. Dat is Diederik Boer. Hij heeft hier heel veel jaren gespeeld, gekeept, belangrijke dingen meegemaakt. Het moet een feestje voor hem worden", zegt de coach in gesprek met RTV Oost. Naast Boer en Stam wordt zondag ook afscheid genomen van Mickey van der Hart, Ouasim Bouy, Denis Genreau, Dean Bouzanis, Dico Koppers en assistent Saïd Bakkati.

PEC Zwolle is al veilig en kan zich ook niet meer plaatsen voor de play-offs om Europees voetbal. "Maar ik wil het seizoen goed afsluiten, dus voor mij is het heel belangrijk dat we in de komende twee wedstrijden resultaat weten te halen", besluit Stam.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 24 augustus 2019

  2. vrijdag 23 augustus 2019