ADO heeft hoop op deelname aan play-offs nog niet opgegeven

10 mei 2019, 13:19

ADO Den Haag heeft nog een kleine kans om deelname aan de play-offs om Europees voetbal af te dwingen. Dan moeten de Hagenaren de laatste twee wedstrijden van het reguliere seizoen wel winnen en hopen dat concurrenten Willem II en FC Groningen misstappen maken. "Je bent behoorlijk afhankelijk van anderen, maar er is nog een kleine kans. En als dat zo is, dan moet je ervoor gaan", stelt trainer Fons Groenendijk.

De Hagenaren spelen komende zondag de zware uitwedstrijd tegen Feyenoord. De Rotterdammers spelen nergens meer voor, maar willen Robin van Persie en Giovanni van Bronckhorst wel een waardig afscheid geven. "Wij moeten zelf in ieder geval twee keer voor de winst gaan, ook in De Kuip. We hebben het vaker gedaan in wedstrijden die op papier moeilijk waren, zoals tegen FC Utrecht en AZ. We moeten onze wapens durven gebruiken", zegt Groenendijk via de clubkanalen.

ADO reist met een nagenoeg fitte selectie af naar Rotterdam. Alleen Ricardo Kishna mist het treffen in De Kuip. Na het duel met Feyenoord speelt ADO woensdag nog tegen directe concurrent Willem II, dat vijf punten meer heeft. De Tilburgers spelen komende zondag tegen FC Emmen. FC Groningen, dat drie punten meer heeft dan ADO, neemt het nog op tegen Fortuna Sittard en FC Emmen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen