Zoon van Ruud Gullit tekent meerjarige verbintenis bij AZ

10 mei 2019, 12:31

AZ heeft ook de komende jaren de beschikking over een bekende naam in de voetbalwereld. Maxim Gullit, de zeventienjarige zoon van Ruud Gullit, heeft zich vrijdag tot de zomer van 2022 verbonden aan de Alkmaarders.

Gullit maakte onlangs zijn debuut voor Jong AZ in de uitwedstrijd tegen FC Twente en speelt sinds 2017 bij AZ. De verdediger ziet in zijn nieuwe contract een blijk van waardering. "Dit is een mooi moment", zegt Gullit op de clubwebsite. "Nu wil ik nóg harder werken om uiteindelijk in het stadion te kunnen spelen. Het gaat allemaal heel snel sinds ik bij AZ zit. Ik had niet beter kunnen wensen. Mijn doel is om nu een vaste waarde te worden bij Jong AZ."

AZ ziet in Gullit op termijn een speler voor het eerste elftal."Maxim is een sterke verdediger met een echte winnaarsmentaliteit", reageert directeur voetbalzaken Max Huiberts. "Het is mooi om te zien dat hij sinds zijn overstap van AFC naar AZ al in anderhalf jaar heeft laten zien dat hij potentie heeft om het eerste elftal te bereiken. Dat hebben we gewaardeerd met een contract."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen