Koeman: "Eerste keer dat ik Ajax met angst zag spelen"

Koeman: "Eerste keer dat ik Ajax met angst zag spelen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

10 mei 2019 – Ronald Koeman was woensdagavond aandachtig toeschouwer bij Ajax - Tottenham Hotspur. De bondscoach van het Nederlands elftal zag hoe de Amsterdammers in de slotseconden de Champions League-finale door hun vingers lieten glippen. Ajax speelde na rust anders dan Koeman gewend was.

"Het is de eerste keer dat ik Ajax met angst zag spelen. Het team liep in de tweede helft alleen maar naar achteren", zegt Koeman in gesprek met De Telegraaf. De keuzeheer denkt dat de 2-3 nederlaag niet te wijten is aan onervarenheid. "Nee, dat geloof ik niet. Ajax begon de tweede helft gewoon slap. En vergeet niet dat Tottenham Hotspur wel een topclub is die al jaren in de Engelse competitie bovenin meedraait. Als je vier goals tegen Manchester City kunt maken, kun je er ook drie tegen Ajax maken."

Op wrede wijze werd Ajax door Tottenham Hotspur uit de Champions League gegooid. "Voetbal is een geweldige sport maar dit was vooral heel pijnlijk", stelt Koeman. "Zondag tegen FC Utrecht moeten ze gewoon kunnen winnen, tenminste als ze spelen zoals tegen Tottenham."Scoort Dessers vanavond minimaal twee keer?
Win bijna 20x je inzet via Jacks.nl.

Wint Feyenoord vanavond via Strafschoppen?
Win bijna 13x je inzet via Jacks.nl.
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Reacties

gerelateerd