Hazard weet niet of EL-finale z'n laatste kunststukje wordt

10 mei 2019, 08:00   Bijgewerkt: 10 mei 2019, 08:13

Door het bereiken van de Europa League-finale lonkt een droomafscheid voor Eden Hazard bij Chelsea. De Belgische aanvaller wordt al geruime tijd in verband gebracht met een zomerse overstap naar Real Madrid, al wil hij nu nog niet bevestigen dat hij daadwerkelijk bezig is aan zijn laatste weken in Londense dienst.

Al jaren worden Real Madrid en Hazard met elkaar in verband gebracht, maar komende zomer lijkt de Belg daadwerkelijk de overstap te maken naar de Spaanse hoofdstad. Na de gewonnen halve finale tegen Eintracht Frankfurt wilde de Belgisch international echter nog weinig kwijt over zijn toekomst. "Of de finale mijn laatste wedstrijd wordt? Ik weet het nog niet. Daar denk ik nu niet aan. Ik denk alleen aan die trofee. Als het mijn laatste wedstrijd wordt bij Chelsea, zal ik zeker alles doen om nog die prijs te pakken voor deze club en deze spelersgroep", aldus Hazard in Engelse media.

Chelsea plaatste zich donderdagavond ten koste van Eintracht Frankfurt voor de finale van de Europa League. Zowel het heen- als returnduel eindigde in 1-1, waardoor een strafschoppenserie uitkomst moest bieden. De Engelsen namen de penalty's beter en treffen op 29 mei Arsenal in de eindstrijd. Hazard nam de beslissende penalty. "Ik neem altijd mijn verantwoordelijkheid. Het was geen makkelijke wedstrijd. We zijn blij, maar het is nog niet gedaan. We zullen een goeie wedstrijd moeten spelen tegen Arsenal in de finale."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen