Gisteren gemist: nieuws bij Schalke, Chelsea en Arsenal in finale

Gisteren gemist: nieuws bij Schalke, Chelsea en Arsenal in finale

10 mei 2019 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 9 mei.Verbeek flirt met Adelaide United: "Een mooi avontuur"
De kans is aannemelijk dat Gertjan Verbeek zijn loopbaan als trainer weer op gaat pakken. De coach is nadrukkelijk in beeld bij Adelaide United, dat actief is in de Australische competitie. Hij heeft wel oren naar een avontuur Down Under.

Ten Hag rekent op veerkracht Ajax: "Ploeg is weerbaar"
Lang tijd om te rouwen na de pijnlijke 2-3 nederlaag tegen Tottenham Hotspur heeft Ajax niet. De Amsterdammers liggen uit de Champions League, maar zullen zondag er weer moeten staan tegen FC Utrecht. Erik ten Hag verwacht dat zijn ploeg de knop weer om kan zetten.

Schalke 04 stelt Wagner aan als opvolger van Stevens
Kort nadat handhaving in de Bundesliga veiliggesteld werd door Schalke 04, heeft de club aangekondigd wie de nieuwe hoofdtrainer wordt. De formatie uit Gelsenkirchen gaat in zee met David Wagner, die in de zomer het stokje van Huub Stevens overneemt.

Arsenal dankt wéér Aubameyang en Lacazette en bereikt finale
Arsenal heeft zich geplaatst voor de finale van de Europa League. De Engelsen wonnen met 2-4 van Valencia en dat was natuurlijk genoeg na de 3-1 overwinning in eigen huis van vorige week donderdag. Opnieuw bleek het aanvalsduo Pierre-Emerick Aubameyang en Alexandere Lacazette vanavond dodelijk. Arsenal mag zich daardoor op woensdag 29 mei melden in het Azerbeidzjaanse Bakoe om het toernooi te winnen en alsnog een ticket voor de Champions League voor volgend seizoen veilig te stellen.

Chelsea verslaat Frankfurt in absolute thriller na strafschoppen
Chelsea heeft de finale van de Europa League bereikt. Na een geweldig schouwspel op Stamford Bridge – er was zelfs een strafschoppenserie nodig om tot een beslissing te komen – bleek de thuisploeg het gelukkigst. Eden Hazard schoot de beslissende penalty tegen de touwen en zorgde voor grote vreugde in Londen.

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 24 augustus 2019

  2. vrijdag 23 augustus 2019