'Koeman en Ten Hag belangrijkste kandidaten in Camp Nou'

9 mei 2019, 22:22

Ronald Koeman en Erik ten Hag staan bovenaan het wensenlijstje van FC Barcelona. Dat is het grote nieuws dat het televisieprogramma Jugones donderdag de wereld in heeft geholpen. Bij Barcelona staat Ernesto Valverde nog aan het roer, maar zijn positie staat sinds de uitschakeling in de Champions League onder grote druk.

Valverde pakte met Barcelona al de titel en kan ook nog de beker winnen op 25 mei. Barcelona tilt het besluit over de toekomst van de trainer over die bekerfinale heen. De geluiden in Spanje zijn momenteel dat de club geen heil ziet in een verdere samenwerking, na de uitschakeling in de Champions League tegen Liverpool.

Ronald Koeman is bondscoach van Oranje en staat er mede door zijn verleden in Camp Nou goed op bij Barcelona, dat in hem de geschikte opvolger zou zien van Valverde. Lukt het niet om Koeman weg te halen bij de KNVB, dan gaat de focus naar Erik ten Hag. De coach heeft bij Ajax dit seizoen grote indruk gemaakt door met Ajax te imponeren in Europa. Valverde heeft in Camp Nou nog een contract tot 2020. Het is dus zeer de vraag of hij die verbintenis gaat uitdienen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen