Verbeek flirt met Adelaide United: "Een mooi avontuur"

9 mei 2019, 19:33

De kans is aannemelijk dat Gertjan Verbeek zijn loopbaan als trainer weer op gaat pakken. De coach is nadrukkelijk in beeld bij Adelaide United, dat actief is in de Australische competitie. Hij heeft wel oren naar een avontuur Down Under.

Adelaide United won de beker en eindigde als vierde in de reguliere competitie. Verbeek sprak al twee keer telefonisch met de club en gaat na het weekend in Nederland om tafel met een afgevaardigde van de club. "Dit lijkt me een mooi avontuur", zegt Verbeek tegen de Leeuwarder Courant. Na het weekend weet Verbeek meer. "Dan gaan we kijken of we de zaken kunnen afronden."

De 56-jarige trainer heeft goede hoop dat hij zijn handtekening kan gaan zetten bij de club uit Australië. "Volgens mij spreken ze niet met andere kandidaten", zegt Verbeek. "De mensen van Adelaide United die ik heb gesproken zijn ontzettend enthousiast. Het is een goede club in een competitie waar de bovenste zes, acht clubs aan elkaar gewaagd zijn. Ik heb hun eerste wedstrijd in de play-offs op televisie bekeken en zag een degelijke ploeg, met spelers die maar bleven gaan. Dit lijkt me een mooi avontuur. Australiërs hebben een geweldige sportmentaliteit. Bovendien hoor je vaak dat Australië een geweldig land is om te leven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen