RKC Waalwijk hoopt op promotie: "Eredivisie is altijd mooi"

9 mei 2019, 18:51

Als nummer acht van de Eerste Divisie heeft RKC Waalwijk zich geplaatst voor de play-offs om promotie naar de Eredivisie die vrijdag beginnen. De Brabanders waren het afgelopen seizoen één van de verrassingen in de Eerste Divisie en willen de goede lijn doortrekken in de nacompetitie.

Stijn Spierings kwam over van Sparta en heeft een groot aandeel in het succes van RKC. "Ik had het wel verwacht toen ik hier in de winter aan kwam. Het was ook één van de doelstellingen om de play-offs te spelen. Of ik dan een ontbrekende puzzelstukje was? Dat weet ik niet. Ik weet wel dat we het iedereen lastig kunnen maken", aldus de aanvallende middenvelder bij Omroep Brabant.

RKC speelt in de eerste ronde tegen NEC. Keeper Etienne Vaessen wil nog niet verder kijken dan het aanstaande tweeluik. "We moeten ons eerst focussen op NAC, dat wordt al lastig zat. Af en toe droom ik wel, de Eredivisie is altijd mooi natuurlijk. Het zou geweldig zijn. Maar zoals gezegd, eerst focussen op NEC. Dan zien we de Eredivisie later wel", zegt de doelman, die positief is over zijn ploeg. oor de winterstop hadden we nogal wat fouten, wisten we goede wedstrijden niet in goede resultaten om te zetten. Dat gaat nu goed."

RKC degradeerde in het seizoen 2013/2014 uit de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen