Uitblinker Mous twijfelgeval bij Cambuur voor duel met Almere

Uitblinker Mous twijfelgeval bij Cambuur voor duel met Almere

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

9 mei 2019 – Het is nog niet duidelijk of Xavier Mous vrijdag in actie kan komen voor SC Cambuur, dat de play-offs aftrapt met een tweeluik met Almere City FC. De doelman viel afgelopen vrijdag uit tegen FC Twente en kampt met een spierblessure.

De doelman is bezig aan een geweldig seizoen en heeft er met de medische staf alles aan gedaan om fit te worden voor morgen. "Dat betekent dat je er 24 uur per dag mee bezig bent om weer fit te worden", zegt Mous tegen Omrop Fryslan. "Het is een spierblessure, dus je moet daar mee uit kijken. Dinsdag is de beslissende wedstrijd van de eerste ronde. Je moet soms ook wat verder kijken."

Almere City verloor afgelopen weekend op de laatste speeldag met liefst 8-0 van Jong Ajax. René Hake maakt zich daar echter niet druk over. "Tja, gewoon: een tegenstander", zegt de trainer van Cambuur. "Ze hebben de vierde periode gewonnen en zitten dus in het goede gevoel. Maar ze hebben tegen Jong Ajax wel een tikje gehad. De vraag is hoe ze daar uitkomen."

Reacties

gerelateerd