TOP Oss versterkt zich met middenvelder Tiebosch (22)

TOP Oss versterkt zich met middenvelder Tiebosch (22)

9 mei 2019 – TOP Oss heeft voor komend seizoen de tweede versterking binnengehaald. In navolging van Jason Bourdouxhe komt ook Gianni Tiebosch naar de ploeg, die als zesde eindigde dit seizoen in de Eerste Divisie. De 22-jarige middenvelder komt over van derde divisionist HSV Hoek en was afgelopen winter ook in beeld: toen wilde Hoek hem echter nog niet laten gaan. 



Hij speelde sinds de zomer al een aantal keer een vriendschappelijke wedstrijd mee met TOP Oss en maakte daarin indruk. "Deze club staat erom bekend dat talenten uit het amateurvoetbal de kans krijgen. Zo ook Gianni. Ik hoop dat hij de volgende in het rijtje Kevin van Veen, Fatih Kamaci en Richard van der Venne wordt", zei oefenmeester Klaas Wels (foto).

"Ik ben het best te omschrijven als een creatieve middenvelder met rust aan de bal, een goed inzicht en een fijne trap", zei de aanwinst van TOP Oss op de clubsite. Mogelijk komt hij zelfs binnen bij een Eredivisie-club: de ploeg eindigde zoals gezegd als zesde en speelt zodoende pas in de tweede voorronde tegen Sparta Rotterdam in de strijd om de Eredivisie.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 25 augustus 2019

  2. zaterdag 24 augustus 2019

  3. vrijdag 23 augustus 2019