Van den Brom wil winnen van PSV: "Mooie wedstrijd"

9 mei 2019, 16:20

De kans is groot dat de wedstrijd tegen PSV de laatste thuiswedstrijd wordt van John van den Brom als trainer van AZ. De coach, die na dit seizoen naar FC Utrecht overstapt, won nog nooit van PSV en wil daar zondag graag verandering in brengen.

?AZ staat vierde met vijf punten meer dan FC Utrecht. Als het een resultaat haalt tegen PSV, dan is de vierde plaats dus zeker. "Het is een mooie wedstrijd", zegt Van den Brom via de officiële kanalen. "Er staat wat op het spel omdat we een resultaat moeten halen om de vierde plaats in eigen hand te houden. Met de vierde plaats zijn we zeker van een Europees ticket. We weten ook dat PSV moet winnen om in het spoor te blijven voor het kampioenschap. Alle ingrediënten zijn er dus om er een mooie wedstrijd van te maken. Wij zijn al het hele seizoen bezig voor het Europese ticket."

Van den Brom en AZ verloren eerder dit seizoen met 3-1 in Eindhoven. PSV is de enige club die hij als trainer van AZ nog niet versloeg. "Dit is de laatste kans. Statistieken zijn mooi, maar het gaat om de wedstrijd van zondag. Dan moet het zondag maar gebeuren", aldus de trainer, die beschikt over een fitte groep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen