Raiola in beroep tegen schorsing in Italië: "Een justitiële dwaling"

Raiola in beroep tegen schorsing in Italië: "Een justitiële dwaling"

9 mei 2019 – Mino Raiola gaat in beroep tegen zijn schorsing in Italië, waar de invloedrijke zaakwaarnemer drie maanden geen werkzaamheden mag verrichten. Tevens is zijn neef Vicenzo voor twee maanden geschorst. "Ik heb direct advocaten ingeschakeld en ga in beroep", reageert hij."Dit is een justitiële dwaling", laat hij weten aan het Eindhovens Dagblad. "Ik heb geen motivatie gekregen. Misschien is dit een gevolg van een verhaal van een of andere gefrustreerde mafkees. Schrijf dat maar op. Je kunt me er drieduizend vragen over stellen, maar ik weet oprecht niet wat er speelt."

De Italiaanse bond (FIGC) laat in het midden wat de reden is voor het verbod. Het zou volgens berichten uit Italië te maken hebben met oud-PSV'er Gianluca Scamacca, die dit seizoen een aantal maanden op huurbasis speelde voor PEC Zwolle. Omdat de Italiaanse spits niet voldeed, keerde hij vroegtijdig terug naar zijn broodheer Sassuolo. Raiola en Scamacca werken inmiddels niet meer samen.

Hoe en wat precies, blijft onduidelijk. Ook voor Raiola. De speculaties in de media laat de zaakwaarnemer aan zich voorbij gaan en richt hij zich op zijn werkzaamheden. "Het is wel een schorsing, maar alleen voor de Italiaanse markt hè. En die schorsing vechten we aan." Raiola begeleidt onder meer Matthijs de Ligt, Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba en Hirving Lozano, die in belangstelling staat van Napoli.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 24 augustus 2019

  2. vrijdag 23 augustus 2019