Van Hintum miste de waardering in aanbod van Heracles Almelo

9 mei 2019, 09:35

Een verschil in vraag en aanbod deed Bart van Hintum besluiten te vertrekken bij Heracles Almelo. De 32-jarige verdediger vertrekt na dit seizoen transfervrij uit het Polman Stadion. "Ik kreeg een contract voor één en twee seizoenen aangeboden, maar het verschil in wat Heracles me biedt en wat ik graag wil, is niet te overbruggen", zegt Van Hintum.

"Een contract voor een seizoen wilde ik niet. Stel dat ik maar vijf wedstrijden speel en volgend seizoen een transfer moet maken, dan ben ik en een jaar ouder en heb ik amper gespeeld, dat komt voor de buitenwereld niet goed over", licht hij toe aan de Tubantia. "Twee seizoenen had ik wel zien zitten. Dan had ik een mentorrol gekregen en me vast kunnen richten op mijn maatschappelijke carrière. Maar we zijn er niet uitgekomen."

Van Hintum zag al aankomen dat beide partijen elkaar niet zouden vinden. "Dat Lennart Czyborra op mijn positie de voorkeur krijgt, snap ik. Hij levert in de toekomst geld op, ik niet meer. Dat betekent dat ik dus zou moeten inleveren op voetbalgebied, en daar kan ik in komen. Maar ook financieel zou ik erg veel moeten inleveren en dat had ik dan weer niet verwacht. Daar mis ik toch wat waardering."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen