Eriksen heeft medelijden: "Het spijt me echt voor Ajax"

8 mei 2019, 23:57

Christian Eriksen is dolblij dat zijn Tottenham Hotspur na een krankzinnige wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA in de finale van de Champions League staat. Tegelijkertijd leeft de Deense middenvelder ook mee met zijn oude club Ajax. "We probeerden ons terug te knokken en hadden gewoon geluk", aldus Eriksen tegenover de BBC.

"Het spijt me echt voor Ajax. Ze hebben echt heel goed tegen ons gespeeld. Vandaag creëerden wij meer kansen, maar zij speelden beter. We zijn opgelucht en het is een droom om in de finale te staan", zegt de middenvelder. "We maakten in de tweede helft een vroeg doelpunt en kregen momentum. Daarna hadden we geluk dat de ballen goed vielen."

Door drie doelpunten van Lucas Moura boog Tottenham na rust een 2-0 achterstand om. "Ik hoop dat hij in Engeland een standbeeld krijgt. We zijn overdonderd, ik heb hier nauwelijks woorden voor. Ik voel echt voor Ajax, maar uiteindelijk moeten we aan onszelf denken. We verdienden het niet meer dan Ajax, maar hebben het uiteindelijk gered."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen