Gisteren gemist: Ajax niet naar finale, Real sluit miljoenendeal

Gisteren gemist: Ajax niet naar finale, Real sluit miljoenendeal

9 mei 2019 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 8 mei.Ajax beleeft nachtmerrie en laat finale in slotseconden glippen
Ajax heeft de finale van de Champions League woensdagavond in de slotseconde aan de neus voorbij zien gaan. De Amsterdammers zaten na een goede eerste helft met een 2-0 voorsprong op rozen, maar zagen de Spurs direct na rust middels twee doelpunten van Lucas Moura langszij komen. Ajax herstelde zich, maar diezelfde Moura schoot in de absolute slotseconde de winnende, voor Ajax desastreuze treffer, tegen de touwen: 2-3.

De Ligt: "Hoe hard het ook klinkt, we moeten door"
Matthijs de Ligt zit er flink doorheen na het mislopen van de Champions League-finale. De Ajax-captain spreekt van een uitgespatte droom. Ondanks de ongelooflijke teleurstelling richt de verdediger zijn vizier alweer op het slotstuk van de Eredivisie.

UEFA denkt na over promotie en degradatie in Europees voetbal
De Europese voetbalbond UEFA denkt serieus na over het invoeren van een promotie/degradatiesysteem in het Europese clubvoetbal. Dat wordt woensdag bevestigd door Lars-Christer Olsson, hoofd van de Europese liga's. Ook overweegt de UEFA meer clubs te laten deelnemen aan de Europese toernooien.

Real Madrid sluit recorddeal met kledingsponsor Adidas
Real Madrid heeft voor de komende jaren een nieuwe deal gesloten met Adidas. De naam van de kledingsponsor zal tot 2028 op het shirt van de Spaanse topclub prijken. Daar gaat Adidas jaarlijks een enorm bedrag voor betalen.

Bayern München helpt noodlijdend Kaiserslautern te overleven
Bayern München speelt een benefietwedstrijd tegen én voor Kaiserlsautern. Met de opbrengst wil de Bundesliga-koploper de noodlijdende club helpen overleven. Kaiserslautern speelt tegenwoordig op het derde niveau van Duitsland, maar door de financiële problemen is maar de vraag of dat überhaupt kan.

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 24 mei 2019

  2. donderdag 23 mei 2019