Ronaldo maakt in finaleronde Nations League wél zijn opwachting

8 mei 2019, 22:00

Portugal beschikt in de finaleronde van de Nations League over Cristiano Ronaldo. De ster van de Europees kampioen deed in de poulefase van het toernooi geen enkele keer mee. De gastheer van de eindronde treft in de halve finale Zwitserland, het andere duel gaat tussen Nederland en Engeland.

Ronaldo nam na het WK een pauze en sloot bij de start van de EK-kwalificatie weer aan bij de nationale selectie. Dat krijgt begin juni, als de Final Four wordt gespeeld, een vervolg. "Ja, Ronaldo zal tot de selectie behoren die ik op 23 mei bekend maak", liet bondscoach Fernando Santos weten aan Sport TV. "Zijn afwezigheid tijdens de groepsfase is al uitgelegd en was volkomen legitiem en begrijpelijk."

De voorbereiding van Oranje op de Nations League-finale dreigt verstoord te worden. Champions League-finalisten Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum melden zich sowieso later, daar komt nog een aantal bij als Ajax zich ook plaatst voor de finale van het miljardenbal. Nederland speelt op 6 juni tegen Engeland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen