Assaidi is toe aan nieuwe uitdaging en vertrekt bij FC Twente

Assaidi is toe aan nieuwe uitdaging en vertrekt bij FC Twente

8 mei 2019 – Oussama Assaidi gaat niet met FC Twente mee de Eredivisie in. De dertigjarige aanvaller is naar eigen zeggen toe aan een nieuwe uitdaging en vertrekt komende zomer bij de kampioen van de Eerste Divisie. Dit seizoen kwam Assaidi mede door blessureleed slechts mondjesmaat aan spelen toe.Assaidi streek twee en een half jaar geleden neer bij Twente, waarmee hij afgelopen zomer uit de Eredivisie degradeerde. In de huidige jaargang moest de buitenspeler door een slepende knieblessure de eerste seizoenshelft aan zich voorbij laten gaan. Na de winterstop kwam hij elf keer in actie voor de club uit Enschede, waarvan drie maal als basisspeler.

"We zijn kampioen geworden, waardoor het gelukkig voelt alsof we de degradatie hebben weggegumd. Daar ben ik erg blij mee", vertelt hij aan Voetbal International. "Het is jammer dat er intern veel gebeurd is, dat het in die tweeënhalf jaar vaak gerommeld heeft in de club. Maar als liefhebber heb ik genoten van mijn tijd bij FC Twente, met name door het fantastische publiek. Ondanks blessures heb ik altijd steun gevoeld. Daar ben ik de supporters dankbaar voor."

Assaidi geeft aan zowel in het binnen- als buitenland verschillende opties te hebben. "Ik voel dat ik toe ben aan een nieuwe uitdaging. Het liefst wil ik op niveau spelen", zegt hij. "Ik blijf FC Twente een warm hart toedragen, hopelijk gaat het goed met ze in de Eredivisie. Natuurlijk had ik liever een grotere rol gespeeld bij de promotie, maar het oplossen van mijn blessure had tijd nodig. Gelukkig ben ik nu volledig hersteld en kan ik weer vol gaan. De ambitie is er zeker nog."

Denk je dat Donny van de Beek weer scoort en Ajax wederom wint van de Spurs? Zet in bij TOTO en win vijf keer je inzet terug!

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 23 oktober 2019

  2. dinsdag 22 oktober 2019

  3. maandag 21 oktober 2019