Pusic dag na ontslag verkozen tot trainer van het jaar

Pusic dag na ontslag verkozen tot trainer van het jaar

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

8 mei 2019 – Marino Pusic is een dag na zijn ontslag bij FC Twente verkozen tot beste trainer van het jaar in de Eerste Divisie. Twee spelers die hij het afgelopen seizoen onder zijn hoede had, Aitor Cantalapiedra en Joël Drommel, hebben eveneens een Gouden Kampioensschild gewonnen. Zij zijn verkozen tot respectievelijk beste speler en beste keeper van het jaar.

Pusic is uitsluitend door spelers en aanvoerders van clubs uit de Eerste Divisie verkozen tot trainer van het jaar. De 47-jarige trainer leidde Twente naar de titel, maar moest desondanks het veld ruimen. De club nam afscheid van de trainer omdat de partijen niet op één lijn zaten wat betreft voetbalfilosofie en de uitvoering daarvan.

Aitor is door fans verkozen tot beste speler van het jaar en heeft met ruime voorsprong zijn concurrenten verslagen. Ook Istvan Bakx (Go Ahead Eagles), Lars Veldwijk (Sparta Rotterdam), Terell Ondaan (Telstar) en Bryan Smeets (TOP Oss) waren genomineerd. Drommel troeft Xavier Mous (SC Cambuur), Wouter van der Steen (FC Den Bosch) en Hobie Verhulst (Go Ahead Eagles) af in de prijs om beste keeper van het jaar.

Denk je dat Donny van de Beek weer scoort en Ajax wederom wint van de Spurs? Zet in bij TOTO en win vijf keer je inzet terug!

Reacties

gerelateerd