'AC Milan heeft Van Bommel op lijstje van opvolgers Gattuso'

8 mei 2019, 12:30   Bijgewerkt: 8 mei 2019, 15:14

Mark van Bommel is in beeld als de nieuwe trainer van AC Milan. De Italiaanse topclub is op zoek naar een opvolger van Gennaro Gattuso, die na dit seizoen zou moeten vertrekken. De trainer van PSV - die in het verleden speelde in Milaan - is een van de kandidaten op de shortlist.

Dat meldt Voetbal International althans. De eigenaren van AC Milan hebben opdracht gegeven om een nieuwe coach te zoeken voor Milan, dat momenteel vijfde staat in de Serie A. Contact tussen beide clubs is er tot op heden overigens nog niet geweest, zo schrijft De Telegraaf. De goede start van Van Bommel bij PSV zorgde voor de aandacht, terwijl de oefenmeester nog altijd kampioen van Nederland kan worden.

Komende zomer is het nog onduidelijk wat Van Bommel in Eindhoven staat te wachten: niet alleen is er interesse voor Steven Bergwijn en Hiviring Lozano, ook diverse andere spelers staan mogelijk voor een vertrek. Wellicht dat ook dat meespeelt bij de keuze van Van Bommel, die tussen 2011 en 2012 onder contract stond in Italië.

Denk je dat Matthijs de Ligt een kopgoal maakt tegen de Spurs? Zet in bij TOTO en win 9

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen