Garcia-Garcia genoemd als opvolger van Pusic bij FC Twente

8 mei 2019, 11:51

FC Twente nam dinsdag afscheid van Marino Pusic, die ondanks de promotie naar de Eredivisie geen toekomst had in Enschede. Fred Rutten wordt genoemd als mogelijke opvolger van de vertrokken Pusic, maar De Telegraaf draagt een andere naam aan: Gonzalo Garcia-Garcia. De Spanjaard is nu nog assistent-trainer bij de kampioen van de Eerste Divisie.

Volgens het dagblad denkt men bij Twente aan het doorschuiven van Garcia-Garcia, die in combinatie met een ervaren assistent-trainer de touwtjes in handen moet krijgen. De pas 35-jarige Spanjaard hing in 2017 zijn voetbalschoenen aan de wilgen en ging vervolgens als assistent aan de slag bij het Deense Esbjerg, waarna hij afgelopen zomer door technisch directeur Ted van Leeuwen werd meegenomen naar Twente.

De oud-middenvelder, bekend om zijn technische hoogstandjes, is geen onbekende op de Nederlandse velden. In het verleden speelde hij bij AGOVV, sc Heerenveen, Heracles Almelo, FC Groningen, VVV-Venlo en wederom Heracles. In Spanje heeft Garcia-Garcia dit jaar zijn trainersdiploma behaald.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen