Willem II bevestigt: Jordens Peters geen aanvoerder meer

Willem II bevestigt: Jordens Peters geen aanvoerder meer

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

8 mei 2019 – Willem II bevestigt woensdagochtend dat Jordens Peters de aanvoerdersband is ontnomen. De kritiek die de 32-jarige verdediger na de verloren bekerfinale tegen Ajax (0-4) uitte, ligt ten grondslag aan de beslissing om hem 'voor onbepaalde tijd' captain af te maken. Peters liet zich in de media negatief uit over de technische staf en zijn wissel.

Peters werd in De Kuip na een uur gewisseld. "Dat Jordens teleurgesteld was over zijn wissel is goed te begrijpen. De wijze waarop hij zijn onvrede uitte, kunnen we echter niet accepteren. Om die reden draagt hij voorlopig niet de band", vertelt trainer Adrie Koster via de officiële kanalen van de nummer acht van de Eredivisie.

Peters, die in de dug-out met zijn voetbalschoenen gooide en naar verluidt aan de stok kreeg met een fotograaf, heeft spijt van zijn reactie. "In de emotie van de finale heb ik mijn teleurstelling over mijn wissel in de vrije loop gelaten. Ik had me op dat moment moeten beheersen. Dat lukte niet, waarvoor ik mijn excuses inmiddels heb aangeboden."

Lees ookWillem II-aanvoerder Peters boos op Koster vanwege wissel

Reacties

gerelateerd